Állatok Világnapja Felvonulás – 2019.10.12.

Összekapcsoljuk eseményeinket!

A ZöldEb Kutyás Érdekvédelmi Egyesület által korábban megadott, Kutyás Critical Mass eseményt és a MÁTSZ-MÁOSZ által megadott Állatok Világnapja Felvonulást összekapcsoljuk a nagyobb hatás, eredményesség és a közös állatvédelmi érdek kedvéért.

A közös esemény: Kutyás Critcal Mass – Állatok Világnapja Felvonulás – 2019.10.12.én 13:00 – Bazilika – Andrássy út – Hősök tere

A két országos ernyőszervezet a MÁTSZ (Magyar Állatvédő és Természetbarát Szövetség) és a MÁOSZ (Magyar Állatvédők Országos Szervezete) szeretettel meghívja Önt az állatok világnapja alkalmából rendezett felvonulásra.

Évről-évre minden októberben ezzel a békés felvonulással hívjuk fel a figyelmet az állatokkal és a természettel való békés együttélés fontosságára. Rendhagyó módon idén október második vasárnapjára tettük a rendezvényt, mivel október első vasárnapján a szervezetek nagy része saját rendezvényt tart a menhelyén.

* Idén 100.000.- Ft-os nyereményjátékkal is készülünk. *

A nem Budapestről érkező állatvédelmi civil szervezetek közt 100.000.- forintos ivartalanítási támogatást sorsolunk ki a Hősök terén. A kóborállat problémát elsősorban a túlszaporodás okozza. A hazai állatvédelem fő támogatója a Susy Utzinger svájci állatvédő alapítvány évente csaknem 3.000 állat ivartalanítását finanszírozza Magyarországon. Ezzel a nyereményjátékkal is az ivartalanítás fontosságára szeretnénk felhívni a figyelmet.

Gyülekező, beszédek: 12:45 – Bazilika
Menet indulása: 13:00 – Andrássy út
Menet várható érkezése 14:30 – Hősök tere
(beszédek, fotózás, mécsesgyújtás)

Támogatók:
Kutya-segélyszolgálat Alapítvány – Wegera György – Budapest
Susy Utzinger Stiftung für Tierschutz – Susy Utzinger – Svájc

Mindenféle állatot lehet hozni, aki kötőféken vagy pórázon vezethető.

Lehet hozni állatos transzparenst és/vagy zászlót.
Mindenki hozzon magával mécsest, mert a felvonulás után mécsest gyújtunk az ártatlan, megkínzott állatok emlékére.
Várhatóan lesznek beszédek és látványos felvonulási elemek.
(A felvonulást rossz idő esetén is megtartjuk. A felvonulás politika- és erőszakmentes.)

Mindenkit várunk szeretettel!

A hazai állatvédelem fő támogatója a Susy Utzinger svájci állatvédő alapítvány évente csaknem 3.000 állat ivartalanítását finanszírozza Magyarországon 35 állatvédelmi civil szervezettel együttműködésben, 43 millió forint összértékben, a további menhelyfejlesztési projekteken kívül.

Nagy büszkeség számomra, hogy a MÁOSZ elnökség mellett a Susy Utzinger svájci állatvédő alapítvány magyarországi képviseletét is ellátom, amely növeli az állatvédelemért tett elkötelezett, társadalmi szolgálatom hatékonyságát.

Néhány fotó a tavalyi felvonulásról: