Ál-civilek próbálják meg lejáratni a valódi állatvédőket

A Perédi-Szatmári nevével ismertté vált „tengely” vagy csoport egyre messzebb merészkedik aljas rágalomhadjáratában.
Tegnap, a PKKB-n egyik tagszervezetünk, a Kutyasegély kontra TV2 per tárgyalásán hallgatóságként vettem részt. Mint ismert, korábban a TV2 Tények szemen-szedett hazugságokat tett közzé aljas, lejárató riportsorozatában a Kutyasegélyről, mely riportokban Perédi és Szatmári is súlyosan rágalmazott.

Nem pusztán azért kísértem el a Wegera Gyurit, a Kutyasegély elnökét, mert egyébként én alapítottam a Kutyasegélyt 2005-ben, hanem azért is, mert minden tagszervezetünknek megadjuk a szükséges jogi segítséget és támogatást, valamint azért is, mert minden bizalmam és támogatásom a Gyurié. Perédinek és Szatmárinak ez egyébként a sokadik büntetőügye már.

Szatmári és Perédi

Perédi, a számukra kedvezőtlen bírói végzés után minősíthetetlenül és agresszíven viselkedett. Magatartása méltatlan egy társadalmi szervezet képviselőjéhez. A bíróság folyosóján a következőket mondta nekem Perédi:

„Elintézünk téged is Mészáros ezért, mert egy ilyen f@sz mellé állsz. És te tartod magad MÁOSZ elnöknek? Egy senki!”

Mégis vajon kiket takarhat a királyi többes? És miért akarnak „elintézni” engem is? Egyébként a Gyurit sem sikerült, és eddig engem se. Miért vetnek akadályokat ál-civilek az állatvédelmi terület fejlődése elé?

A tettlegességig és garázdaságig fajult kirohanásuktól az egész civil állatvédelmi terület elhatárolódik.
Azokra a kérdésekre, amelyekre tegnap sem kaptunk választ – nem hagyjuk annyiban – és továbbra is azon leszünk Gyurival, hogy megtaláljuk a válaszokat.

Tűrhetetlen, hogy magukat állatvédőnek valló szégyentelen egyének önös- és/vagy üzleti érdekek miatt továbbra is akadályozzák egy civil terület, egy társadalmi ügy előrejutását. A többi közt éppen ezért tartom a főpolgármester úrral kötött chartájukat álságosnak, szakmaiatlannak és megtévesztőnek.

Amennyiben a közeljövőben ellenem is rágalomhadjáratba kezdenek vagy megpróbálják ellehetetleníteni a társadalmi munkámat, akkor legalább már tudni fogom, hogy a Perédi és társai újabb próbálkozásáról lehet szó. A Perédi által emlegetett fehér koporsó valóban borzalmas és szörnyűséges üzenet, viszont semmi közöm- illetve semmi közünk nincs hozzá és itt, ezúton el is határolódom tőle.

Sajnálom, hogy ide fajultak a dolgok, viszont úgy látom, hogy sajnos Gyurinak és nekem jutott az a hálátlan feladat, hogy a jószerivel maffiamódszerekkel működő ál-civil elit kommandó, bandita állatvédők szokásrendjét felborítsuk – a területhez tartozó pár „szakemberrel” egyetemben – és végre tiszta vizet öntsünk a pohárba.

Mészáros Gabriella
elnök, MÁOSZ

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.