Nagyatádi Állatvédelmi kampány…

Nagyatád-Természet és Állatvédő Egyesület Harsházi-Kovács Dorina önkéntes  részére

Kedves Dorina!

A MÁOSZ tagok nevében is köszönöm a kedves szavakat és az elismerést! A MÁOSZ tagoknak kiküldtem a levelét és felkértem Őket, csatlakozzanak a kampányukhoz minél többen. Gratulálok a kezdeményezéshez és köszönöm, hogy ennyire szívén viseli az állatok  sorsát.

További munkájához jó egészséget kívánok!

Üdvözlettel,

Tőzsér Judit
Elnök
Magyar Állatvédők Országos Szervezete Egyesület
www.maosz.hu
elnok@maosz.hu

  1. 09. 12. 11:11 keltezéssel, Nagyatád Állatvédelmi Kampány írta:

Magyar Állatvédők Országos Szervezete (munkatársai) részére 

Tisztelt Állatvédők!

Engedjék meg, hogy elsősorban gratuláljak a munkásságukhoz, az eddig elért eredményekhez, példaértékű és nemes küldetés, amiről sosem lehet eleget beszélni. Jómagam is nagy tisztelőjük és támogatójuk vagyok, innen is jött az ötlet, hogy megkeresem Önöket.

Somogy megyei kisvárosban Nagyatádon élek, és közel 6 éve támogatom és segítem a nagyatádi állatvédők munkáját, adomány gyűjtésekkel, kóbor cicák befogásával-gazdi kereséssel, és támogatói tárgyak értékesítésével. Az Állatok Világnapja alkalmából, álmodtam meg egy projektet, 4 fontos témát szögeztem ki, amire várjuk a felhíváshoz kapcsolódó munkákat. 

Mellékelten küldjük az állatvédelmi kampányról szóló tájékoztatónkat, valamint az ehhez kapcsolódó cikkeket:

https://www.atadhir.hu/hirek/nagyatad-1/kampanyt-inditanak-a-felelos-allattartasert-7553.html

https://magyarallatvedelem.hu/palyazat-gyerek-allatvedelem/

Fontosnak tartjuk, hogy beszéljünk ezekről a témákról. Célunk, hogy minél szélesebb körben értesüljenek az akciónkról, minden korosztályt érintve. Városi szinten az óvodák, iskolák, gimnáziumok is nagy pozitivitással, érdeklődéssel fogadták a kezdeményezést. Abban hiszünk, hogy a felnövekvő generáció lesz az, aki az állatvédelem alapjait kellően meg tudna változtatni, és az ivartalanítás fontosságát ténylegesen elérni. 

Amennyiben lehetőségük van rá, kérem, hogy osszák meg az akciónkat, hogy minél szélesebb körben elinduljon ez az ötlet, és hátha csatlakoznak még hozzánk más városokból is. 

A beküldött munkákat, október 4-én az Állatok Világnapja alkalmából tesszük közzé, a Nagyatádi-Természet és Állatvédő Egyesület facebook oldalán.

Segítő közreműködésüket előre is hálásan köszönjük! 

 

Üdvözlettel:    Harsházi-Kovács Dorina  önkéntes

Nagyatád-Természet és Állatvédő Egyesület

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.