Hajléktalan Állatok Nemzetközi Napja…

Minden évben augusztus harmadik szombatja a hajléktalan állatok világnapja. Az idén augusztus  19 ez a nap, emlékezzünk meg a hajléktalan szenvedő állatokról …érezzük át, hogy Ők mit érezhetnek és mit élhetnek át !!!! Nekik is vannak érzéseik, Ők is szeretnék ha mindig tudnának enni , inni és szeretve is lennének.

Elgondolkodtatok e már , hogy Magyarországon hány kutyának nincs otthona , nincs gazdája, enni csak a szemetes kukákból esznek , vagy bemennek ingatlanokba ahol leölik a baromfit , birkát , kecskét stb. De nem azért mert Ők fenevadak hanem csak éhesek !!!!!!!! Sokat bosszankodunk a kóbor állatok miatt , pedig nem Ők a hibásak ….A hibásak mi felelőtlen emberek vagyunk…. Nem ivartalaníttatunk …mert minek ???? Pénzbe kerül …. Inkább a nem kívánt szaporulatot megöljük vagy utcára tesszük ….lesz ami lesz alapon! Ezen az augusztusi napon legalább szálljunk magunkba és gondoljuk át , hogy mit is teszünk ?????

Kérünk minden állatszerető embert, látogasson ki lakóhelyéhez közel eső menhelyre, simogassa sétáltassa meg a kennelbe zárt állatokat, mert ez a nap az Ő napjuk!!!!!

Köszönőjük

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.