Macskaszaporulat…

2024.06.05. 

Tisztelt Hölgyem /Uram.  Érdeklődni szeretnék, hogy mit tudok tenni az ügyben hogy tudomásom van egy embernél a macskaszaporulat. Én anno tőle hoztam el cicát (mint kiderült AIDS-es). 

Többször szóltam neki hogy terjeszti csak a fertőzöttséget. Nem érdekli. 

Kb. 30macskája van folyton kb. 10éve. Tehát csak szaporodnak és pusztulnak miközben fertőzik a környezetet.  Van lehetőség bejelentésre? Vagy nincs mit tenni, mert végül is etetni eteti őket de borzasztó a körülmény! Válaszukat előre köszönöm 

Tisztelettel, 

Bejelentő


2024.06.07.

Tisztelt Bejelentő!

Sajnos a leveléből nem derül ki, hogy az ország mely részéről írta levelét, hol van a cím és ki a tulajdonos, bármi elérhetőség segítene. Természetesen, Önnek van lehetősége bejelentést tenni, de intézkedni csak úgy tudunk, ha tudjuk a címet, a tulajdonos nevét és fotó is segítene.

A bejelentő adatait soha nem adjuk ki.

Üdvözlettel,

Tőzsér Judit
Magyar Állatvédők Országos Szervezete Egyesület
www.maosz.hu
elnok@maosz.hu


2024.06.09. 

Tisztelt MÁOSZ.

Köszönöm válaszukat. Azért vacilláltam, mert ha Önök kimennek 30-40cicát fognak be és ők ketrecbe kerülnek. Valószínű fele leukózis és aids. Senki nem fogadja örökbe őket így kitolok velük. De a másik oldalról nézve menthetek százakat a szaporulat miatt.  Bejelentésem, amit említettem, fotókat nem tudok küldeni. Csak elmesélni. Ismerem a tulajt rég óta. És könyörögtem h ivartalanítsa őket mert az AIDS es cicám is onnan van. Nem érdekelte. A körülmények borzasztóak, ha bemennek erős fekália és húgyszag van. Van egy szoba ahol az apuka 7 éve kb meghalt ott mindent összepiszkítottak (ezt láttam mesélte a tulaj). Felajánlottam h segítek kitakarítani. Azt mondta nem kell.  Becsukta inkább az ajtót. Az 7 éve volt. Ha mennek vigyenek védelmi ruhát és maszkot. Igaz eteti őket de borzasztó a bűz! Én arra is figyelmeztettem, hogy az ő tüdeje is (szerintem) veszélyben. Mert szagolja a bűzt. Kertes ház mégis tele alomtálcával a ház. Szomszédoktól is hallottam, hogy gond van csak senki nem akar konfrontálódni. 

Köszönöm, hogy inkognitóban tartanak.

Tisztelettel

Bejelentő


2024.07.02 

Tisztelt Bejelentő!

Megértem felháborodását és abszolút egyetértek Önnel. Levelét továbbítottam a NÉBIH osztályvezetőjének a gyors intézkedés végett, az állatok szenvedése, valamint a fertőzésveszély miatt.

Az Ön elérhetősége nem lesz kiadva, attól ne tartson.

Üdvözlettel,

Tőzsér Judit
Elnök
Magyar Állatvédők Országos Szervezete Egyesület (MÁOSZ)
www.maosz.hu
elnok@maosz.hu

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.