Káosz a tehenészetben….

Fri, 21 Jul 2023

Tisztelt Bejelentő!   Hivatkozva lenti bejelentésére az alábbiakról tájékoztatja Tőzsér Judit a MÁOSZ elnöke. Kérésére, a területileg illetékes állategészségügyi és állatvédelmi hatóság megnézette a bejelentést, és arról tájékoztatták, hogy egy korábbi bejelentést követően, már helyszíni ellenőrzést tartottak a …………………-i Mezőgazdasági Zrt. tehenészeti telepén. Az ott fennálló, állatvédelmi, állategészségügyi és higiéniai szempontból, valóban elfogadhatatlan körülmények miatt a hatóság azonnali eljárást indított a telep üzemeltetőjével szemben, mely a feltárt problémák és hiányosságok rövid határidőn belüli kijavítására, illetve pótlására kötelezte az állattartót. Továbbá tájékoztatták Elnök Asszonyt, hogy az előírt kötelezettségek betartását a hatóság ismételt helyszíni szemle keretében ellenőrzi fogja.

Köszönettel a bejelentését és kérem Elnök Asszony tájékoztatásának szíves elfogadását.

Üdvözlettel: Tőzsér Judit a Magyar Állatvédők Országos Egyesülete Szervezet elnöke megbízásából


Fri, 21 Jul 2023

Tisztelt Elnök Asszony!

Hivatkozva mellékelt bejelentésére az alábbiakról tájékoztatom.

A területileg illetékes állategészségügyi és állatvédelmi hatóság egy korábbi bejelentést követően, 2023. június 29-én helyszíni ellenőrzést tartott a ……………. -i Mezőgazdasági Zrt. tehenészeti telepén. Az ott fennálló, állatvédelmi, állategészségügyi és higiéniai szempontból valóban elfogadhatatlan körülmények miatt a hatóság azonnali eljárást indított a telep üzemeltetőjével szemben, mely a feltárt problémák és hiányosságok rövid határidőn belüli kijavítására, illetve pótlására kötelezi az állattartót. Az előírt kötelezettségek betartását a hatóság ismételt helyszíni szemle keretében ellenőrzi.

Kérem tájékoztatásom szíves elfogadását.

Üdvözlettel,

Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal


 
Tue, 4 Jul 2023

Tisztelt Bejelentő!

Köszönettel vettük az észrevételét és az állatok iránti szeretetét, az értük való aggódást.

Mi, minden esetben diszkréten kezeljük a bejelentéseket, soha nem adjuk ki a bejelentő nevét, de sok névtelen levelet kapunk és sajnos többször előfordult hamis állítás.

Kérem, ha lehetősége van rá, küldjön fotókat, és az alapján azonnal elindítom a feljelentést az illetékes hatóságok felé.

Üdvözlettel,

Tőzsér Judit Elnök Magyar Állatvédők Országos Egyesülete Szervezet (MÁOSZ)


2023 07. 02.

Tisztelt ügyintéző!

Szeretnék egy bejelentést tenni helytelen állattartásról amely részben emberi élelmiszer is egyben Tej és hús iparba mennek ezek a tehenek! 
Egy szóval tudom tükrözni milyen állapot uralkodik ezen a szarvasmarhatelepen!
KÁOSZ! Kérem értse szó szerint ÚSZNAK a SZARBAN FOSTENGERBEN a tehenek! Hozzá nem értő vezetők hibája!

a telephely pontos címe.: ……………………………….

A cím és telephely adatainak megjelentetését nem tudjuk közzé tenni, személyiségi, adatvédelmi jogok miatt!!!

B…………………. vármegyében található.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.