Sörrel itatott ló…

Thu, 22 Jun 2023

Tiszteletem!

…………….-i tanyája címe! 
Autója egy metál zöld ………………… rendszáma.:  ………………… 
Cím: ……………………………………………………………………………………..

Jah és közúton is rendszeresen lovagol úgy hogy ittas állapotban van én szólnék a Kecskeméti rendőrségnek is hogy figyeljék le a Zsoltit!  A Facebook videók egyikében mondja is hogy csak sörért jöttek. persze lóháton!

A név és cím megjelenést nem tudjuk közzé tenni, adatvédelmi és személyiségi jogok miatt!!!

elnok@maosz.hu <elnok@maosz.hu> ezt írta (időpont: 2023. jún. 19., H, 19:28): 


Kedves Bejelentő!

Bejelentését továbbítottuk  a megfelelő  hatóságoknak, kivizsgálás végett.

Sokat segítene, ha tudna egy lakcímet is küldeni. Véleményem szerint abszolút, helytelen, ha bárki ittas állapotban hajt lovat, akár a vágtán vagy közúton, azzal egyértelműen törvényt sért. Az  Állatvédelmi törvény kimondja, minden állatot a faj jellegének megfelelően kell a jó gazda gondosságával táplálni, ellátni ill. tartani, márpedig, a lovak sörrel itatása abszolút nem tartozik ide.

Köszönjük bejelentését!

Üdvözlettel, Tőzsér Judit Magyar Állatvédők Országos Egyesületének ( MÁOSZ)
Elnöke


2023 június 15. 

Tiszteletem!

A Facbookon több állítólagos megyei Állatvédő egyesülettel felvettem a kapcsolatot s fel tettem nekik ugyan azt a kérdést amit most önnek is felteszek! 
Állatkínzásnak minősül az ha valaki sörrel itatja az adott állatot?! Mert tudtommal nem lételeme az állatoknak sem pedig az embernek az alkohol! 
Önnek mi a válasza?! 
Mert a többi egyesület azt válaszolta igen állatkínzásnak minősül! 
Akkor most jön egy újabb kérdés! Miért nem kap büntetést a xy lakos, a nagy Nemzeti VÁGTA B…..I. Aki rendszeresen itatja az állatait sörrel olvassák csak el a kommenteket! Azért mert ez az ember egy alkoholista züllött lovász aki rendszeresen közúton lovagol úgy hogy alkohol befolyásoltság alatt van nem 1-2 doboz sör van a fejében! Ez a tróger miért nincs elítélve?!????
Itt a videó ahol a lovat sörrel itatja majd evvel ment haza úgy hogy a Lóban is volt alkohol és az is ittas volt! Ez miért tarthat még állatot????!
Amúgy , nem csak sört szokott inni Jégert is nem keveset! Igazi züllött ember nem bírja ki hogy ne igyon! A két csatolt képen is lovas túra közben nézze mivel pózol sörrel a kezében! Nem normális ez az ember! Kérem önöket BÜNTESSÉK MEG!!! 

Várom a válaszát! Köszönöm! 
Tisztelettel ……………!

A fotó és facebook megjelenést nem tudjuk közzé tenni, adatvédelmi és személyiségi jogok miatt!!!

Kategória: MAOSZ bejelentések | A közvetlen link.