„Isten hozott Európa!”

Isten hozott “Európa”!

Óriási öröm és megtiszteltetés, hogy az Európai Unió állatjóléttel foglalkozó csoportja, a Eurogroup for Animals felvette tagszervezetei közé a MÁOSZt. A vezető európai állatvédő lobbiszövetségnek az Európai Unió központjában, Brüsszelben van a székhelye. A Magyar Állatvédők Országos Szervezete (MÁOSZ) az első magyar ernyőszervezet a nemzetközi szervezet tagságában.

A MÁOSZ elnöksége hisz benne, hogy a nemzetközi tapasztalatcsere és az európai szakemberek bevonása közelebb visz bennünket a szükséges magyar állatvédelmi reformok megvalósításához.

Elsőrendű helyen a kóborállat-probléma megoldásában-, egy országos kisállat ivartalanítási program megvalósításában- és egy új nemzeti ebrendészeti stratégia kidolgozásában keressük az együttműködést, együttgondolkodást az európai állatbarátokkal.

Európai állatvédelmet Magyarországon!

Hajrá magyar állatvédelem!

Eurogroup for Animals

„Welcome to Europe!”

It is a great pleasure and honor that Eurogroup for Animals, the European Union’s animal welfare group has admitted MAOSZ as its member organizations. The leading European animal welfare lobby association’s headquartered in Brussels, the center of the European Union. The National Association of Hungarian Animal Welfare Organisations (MAOSZ) is the first Hungarian umbrella organization in this great international organization.

The MAOSZ presidency believes that international exchange of experience and involvement of European experts will bring us closer to the implementation of the needed Hungarian animal welfare reforms.

We are looking for co-operation and co-thinking with European animal friends in the following subjects first of all: solving the stray animal problem, runing a national pet neutering program, and creat a new national city pound system strategy in Hungary.

European animal welfare in Hungary!

Go Hungarian animal welfare! Go!

Eurogroup for Animals

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.